Empty Avatar
søndag 19 juni 2022

Moški smo vedno v precepu, ko ima najboljši prijatelj žensko, katera ima fenomenalne joške. Polne boke. Žensko, ki bo jo tako rad pofukal, pa ne sme. Ker je izbranka prijatelja. Prijatelju pa se ne dotika ženske brez njegovega privoljenja. Še takrat, ko/če se razideta je neki tihi dogovor, da je meja, ki se je ne prestopi. Jaz pa sem to mejo prestopil. Moral sem, ker če ne, bi si očital do konca svojih dni.

Že precej v naprej se je vedelo, da veza no bo vzdržala. Vprašanje časa je bilo, da bosta ubrala vsak svojo po. Nisem gojil nekih romantičnih čustev do nje. Vedel sem samo, da njene joške moram nekoč osvoboditi iz njenega modrca. Jo prijeti za njene polne boke in jo povleči na svojo otrdelo batino.

Potrpežljivo sem čakal na svojo priložnost in ko se mi je kolega izpovedal, da je ponovno samski, sem njegovi bivši ob priliki ponudil svoje ročne spretnosti, ki jih je potrebovala v svoji hiši. Bila sta v vezi kar nekaj let in ko je potrebovala pomoč, niti ni sumljivo izpadlo, ko sem se ponudil. Navsezadnje sva bila tudi midva prijatelja. Obseg dela je bil velik in bilo je smiselno, da pridem k njej za vikend. Da se postori stvari, zvečer pa kaj popijeva še na stare čase. Tako sem bil pri njej že v petek zvečer, a sva bila oba zmozgana od službe in sva se strinjala, da greva spat ter se dela lotiva navsezgodaj zjutraj. Spal sem v sobi za goste ona pa v spalnici, kjer sem večkrat poslušal njene vzdihe, ko jo je prijatelj nabijal po zabavah, ki sta jih gostila. Zjutraj mi je postregla kavo v spalni srajci, skozi katero so se razločno videle njene nabrekle bradavice v hladnem jutru. Le s težavo sem se prepričal, da je nisem že kar tisti trenutek prijel in jo pofukal na kuhinjskem pultu. Bil sem prepričan, da pod spalno srajco ni imela ničesar.

V naglici sem popil kavo ter se lotil dela. Ko se je dan približal poldnevu, je jesensko sonce ogrelo zrak ravno toliko, da sem imel razlog, da slečem majico. Videl sem jo, kako me je iz okna opazovala. Vedel sem, da me hoče prav toliko, kot sem jaz hotel njo. Bila je že trda tema, ko sem zaključil z delom ter se odpravil v hišo. Skočil sem pod tuš in se ji nato pridružil v kuhinji, kjer me je čakala z večerjo. Cel čas si nisem mogel, da ne bi sem ter tja ošvrknil njenih velikih prsi, ki jih je, še vedno brez modrca, imela naslonjene na mizi. Vem, da je to opazila, ampak to je bil moj namen. Po večerji sva si privoščila še par piv ter par kozarcev žganja. Z vsakim pivom sva si sedela bližje in ozračje je bilo počasi že precej napeto. Padla sva v razgreto debato in med kriljenjem, sem ji zvrnil kozarec piva v naročje.

"jooj oprosti" sem vzkliknil "res sem neroden".

Za trenutek je obstala, nato pa si je brez pomisleka z eno potezo slekla majico. Pred sabo sem zagledal prečudoviti dojki, ki sem ju sanjal tako dolgo časa. Z odprtimi usti sem jo buljil, kot bi bile to prve joške, ki sem jih kdaj videl.

"Oprosti" se mi je nasmehnila "a ti je neprijetno?"

"Nnne nne" sem zajecljal."če tebi ni, tudi meni ni!"

"So ti všeč?" me je vprašala z nasmehom.

"uf, pa kako!" sem ji odvrnil. "kot iz sanj"

Prijela me je za roko in jo nežno položila nase.

"Tu imaš. Vem, da si že dolgo želiš. Izkoristi, zaslužil si."

Nežno sem ji gnetel prečudoviti dojki.

Pogledal sem jo v oči: "Če dovoliš..." Počasi sem se nagnil k njej in jo nežno poljubil na bradavičko. Tiho je zaječala in mi dala vedeti, da imam dovoljenje.

Čvrsto sem jo objel čez boke in jo potegnil nase. Pritisnila je svoje bujno oprsje v moj obraz rekoč:

"Tu imaš. Pofukaj me. Hočem, da me pofukaš!"

Privzdignil sem jo na mizo, ona pa se je ulegla in privzdignila rit. Slekel sem ji trenerko z spodnjicami vred. Pred mano se je zasvetila čudovita mokra muca. Začel sem jo poljubljati po kolenu, ona pa me je zagrabila za lase in me potisnila med svoje noge. Tako sladke pičke do takrat še nisem okusil. Sesal sem ji ščegetavček, ona pa je divje privzdigovala rit in mi tiščala glavo k sebi.

"Hoočeem, hočem te v sebi!" je zastokala.

Dvignil sem se in si slekel hlače. Prijela me je za mojo nabreklo batino in ga čvrsto podrgnila:

"Mmmm trd je, kako je trd" podrgnila je z njim po svoji mokri muci in si ga nastavila na špranjico:

"pofukaj me!"

Rahlo sem se pomaknil naprej, ona pa se je sunkovito nabila nanj. Glasno je zastokala ko ga je dobila do konca. Začel sem jo nabijat, ona pa je vse glasneje kričala. Njeni čudoviti joški so se zibali z vsakim sunkom, kar me je še bolj podžgalo. Prijela me je za rit in me potiskala vase kot nora. Tako sem jo noro nabijal, da sem kmalu začutil, kako mi bo prišlo. Kot bi vedela mi je zastokala:

"Po joških naj ti pride. Pošpricaj me po joških!"

Ni bilo treba veliko več. Parkrat sem še sunil v njeno razmočeno pičko in ga potegnil ven ter stopil na klop. Z največjim užitkom sem jo pošprical po njenih čudovitih joških.

"Ja, pošpricaj me!" je vpila.

Tako divje mi je prišlo, da sem skoraj izgubil zavest. Trenutek sem rabil, da sem prišel k sebi. Potegnila se je z mize in mi ukazovalno dejala:

"Pojdi pod mrzel tuš, te počakam v spalnici"

Ubogal sem. Osvežil sem se in prišel k njej. Čakala me je leže na robu postelje, kjer si je nežno božala muco.

"Pridi sem, da ti ga dvignem spet"

Stopil sem do nje, ona pa si je nežno dala v usta še mehkega tiča. Mojstrsko ga je sesala, da je bil kmalu spet trd. Ko je bila zadovoljna s trdoto, se je obrnila in si ga zopet nastavila na špranjico. To rundo sem zdržal dlje in je kriče prišla do vrhunca.

Divje sva fukala vso noč, v vseh možnih položajih.

Bila je čarobna noč. Lahko bi rekel neponovljiva.