Empty Avatar
fredag 8 april 2022

Tina in moja mlajša sestra sta bili že od nekdaj najboljši prijateljici. Pregovorno, bili sta kot rit in hlače. Obe tri leta mlajši kot jaz in v puberteto smo prišli skoraj istočasno. Ko je puberteta prešla v najstniško fazo, sva se s Tino včasih ujela s pogledom in si sramežljivo nasmihala in kadar sva se znašla sama, se je čutila neka nerodna napetost med nama. Ko sem jaz prišel enkrat v legalna leta, pa te mladoletne punce itak niso bile več zanimive. Za par let smo se oddaljili in jaz sem lovil "zrelejša" dekleta s katerimi smo se na veselicah lovili po grmovjih. V mojih dvajsetih letih pa me je Tina dohitela. Ko sta ona in sestra prvič smeli na žur z nami, sta bili to že razviti ženski. Čeprav je bila moja sestra bolj sramežljive narave in je iskala bolj resne tipe, Tina ni imela problemov s tem. Takrat je dala iz naše klape vse skozi. Ko sva se po dolgem času spet znašla na samem, sem takoj videl, da odkar sva si izmenjevala tiste sramežljive poglede, se je ona že marsikaj naučila.

Bili smo sosedi na vasi in enkrat, ko smo se vračali z žura in sem jo odložil pred hišo, me je povabila k sebi. Vedel sem za kaj me rabi in bil bi nor, če bi odklonil. Pristala sva v njeni sobi in oba še pod vplivom žura sva se takoj lotila dela. Gola sva bila še preden sva prispela do postelje. Ulegla se je na posteljo in mi glavo potisnila med noge. Ves zrajcan sem se je lotil. Imela je na črtico pobrito muco. Sladko muco. Tako sem osredotočen dajal vse od sebe, ona pa je od užitkov mešala z boki kot nora. Lizal sem njen cvet, ko je kar naenkrat obstala. Z enim grobim gibom me je odrinila, da sem padel za posteljo. Preden sem sploh doumel kaj se dogaja, je nekdo potrkal na vrata.

Ufff, sem pomislil, njeni ta stari. Sedaj sem pa v riti. Odprla se je luč v sobi jaz pa sem se stisnil pod posteljo kar se je dalo.

"Hej Tina", sem zaslišal glas njene mame Milojke, "Samo preverjam, če si vredu. Kako ste se imeli?"

"Oj mami. Ja kul sem" je bolj kot ne zamomljala Tina "Luka me je pripeljal"

"Se mi je zdelo, da njega slišim ja" je odvrnila. "No, lepo spi. S vidimo jutri. Lahko noč"

"Lahko noč mami!" ji je prav nedolžno odvrnila Tina.

Luč je ugasnila in slišal sem kako so se zaprla vrata.

Minil je trenutek nato pa se je Tina stegnila pod posteljo: "No Luka, kje si ostal?"

Hihitaje sem se vrnil k njej in se lotil nazaj obdelovanja njene še vedno vlažne muce.

Občutek sem imel, da sva bila oba še bolj vzburjena, ker naju je skoraj zalotila.

Ko nama je obema prišlo sva si za trenutek oddahnila, nato pa se je obrnila k meni: "Mislim, da je bolje če greš skozi okno. Ne bi rada, da se srečaš z mojim fotrom na hodniku."

"Uff, tega pa res nočem!" sem se ji z nasmehom odvrnil.

Oblekel sem se in se zmotal skozi okno na vrt. Ko sem prišel do avta, sem ga par metrov porinil, da ga ne bi vžgal pred hišo. Doma sem parkiral in se odpravil direktno v posteljo. Zaspal sem kot ubit in do popoldneva v nedeljo me ni nič zmotilo.

Naslednji dan sem si doma zdravil mačka, ko mi je pod večer zazvonil telefon. Pogledal sem na ekran. Bila je Tina.

"Hej, oprosti ker ti težim, imam eno prošnjo." je začela

"Oh no, nič ne težiš. Kako lahko pomagam?"

"Fotr gre na vožnjo ta teden in ga ne bo, jaz sem pa v Ljubljani v šoli. V sredo nam pripeljejo nov hladilnik in me je mtka prosila, če bi lahko prišel ti pomagat."

"Veš da pridem. To je pa ja malenkost! Kdaj?"

"Okoli šeste ure" je odvrnila "Te pokliče mami, ko bo".

"Zmenjeno, lepo se imej v šoli" sem ji rekel in odložil telefon.

Tako je prišla sreda in šesta ura, mene pa ni bilo treba klicat, ker sem videl kako k sosedu zavija kombi.

Odpravil sem se pomagat. S šoferjem sva odnesla novi hladilnik v kuhinjo in starega v kombi. Ko sta s šoferjem uredila papirje se je usedel v kombi in odpeljal, Milojka pa se je obrnila proti meni rekoč: "Najlepša hvala res, si me rešil!"

"Malenkost Milojka, z veseljem sem pomagal." sem jo potolažil.

"Kako se ti lahko oddolžim?" me je vprašala.

"Res ni potrebe" sem odvrnil in si sam pri sebi mislil: "Bom že poračunal s Tino..."

"No, vsaj pivo ti lahko ponudim?"

Zdelo se mi je neolikano, če bi zavrnil in sem privolil. Povabila me je v hišo in mi pokazala v dnevno sobo ona pa je odšla v kuhinjo. Usedel sem se na kavč ona pa je kmalu prišla nazaj v roki pa je imela dve pivi in flaško žganja.

Pomahala mi je z njo: "Eno kratko boš?"

"Lahko, če boš ti" sem bleknil.

"Bom, bom. Veš da!" mi je smeje odvrnila. Usedla se je zraven mene na kavč in nama nalila pivo in vsakemu šilce žganja. Nazdravila sva z žganjem in ga zvrnila vase. Odložil sem kozarec na mizo, ona pa mi je takoj nalila novo dozo.

"Joj Milojka" sem protestiral " jutri sem v službi."

Ni se pustila zmotiti: "Ah, enega še lahko."

Nisem si upal protestirat in tudi tega sva zvrnila na dušek. Vzela je kozarca s pivom in mi enega ponudila rekoč: "Veš, se ti moram zahvalit ker si mojo Tino pripeljal varno domov v soboto." Začutil sem kako mi je kri prišla v lica in s pivom pred usti sem ji nerodno zajeclal: "M-m-malenkost".

Verjetno je to opazila, ker se mi je hudomušno nasmejala: "Naj ti ne bo nerodno, tudi jaz sem bila mlada nekoč, pa sem kdaj kakega fanta povabila k sebi." Skoraj sem izpljunil pivo od presenečenja. Debelo sem jo pogledal v oči s kozarcem pred usti otrpnil.

Naredila je požirek in skoraj zašepetala: "Veš, v soboto sem malo počakala pred vrati Tinine sobe..."

Verjetno sem bil v glavo rdeč kot kuhan rak. Tisti trenutek bi se najrajši pogreznil v tla.

Potegnila se je bližje k meni ter mi eno roko položila na stegno z drugo pa prijela kozarec in ga odložila na mizo.

"Kako sem bila nevoščljiva Tini, ko sem poslušala njeno stokanje."

"M-M-Milojka jaz..." v glavi se mi je naredila tema.

Stisnila se je že čisto k meni, da sem čutil njene velike joške na sebi. Prijela me je za roko in jo odložila na svoj bok in mi v uho prišepnila: "Tudi jaz si želim, kar si moji Tini delal v soboto."

Nežno me je poljubila na uho, z roko pa je prav počasi začela drseti po stegnu navzgor. V tistem se je vsa vročica, ki sem jo občutil tisti trenutek, sprostila, kot bi na silo odprl ventil. Dlan, ki je slonela na njenem boku se mi je kar sama pokrčila in začutil sem kako je Milojka zadrhtela.

Obrnil sem glavo, da so se najine ustnice srečale. Zajela je sapo in se prilepila na moja usta njena roka pa je že našla mojega nabreklega kurca.

Svojo roko, ki je še kar krčevito stiskala njen bok, sem potisnil pod bluzo in takoj začutil njeno dojko. Tudi njena dlan je našla pot v moj hlače in z enim mojstrskim gibom je povlekla mojo utripajočo batino na plano. S takim občutkom ga je prijela, da sem se ves napel od užitka. Odlepila se je z mojih ustnic in počasi spustila glavo nižje.

"Mmmm" je zastokala "Zdaj vidim zakaj je Tina tako stokala"

Nežno je objela glavico kurca in parkrat zaokrožila po njej, da ga je dobro oslinila. Začela je sesati, da mi ga je kar vleklo v njena usta. Stokal sem od užitkov, saj do takrat mi ga tako vešče še nobena ni obdelovala. Divje je sesala jaz pa sem jo grabil za rit in skušal doseči njeno muco. Brž je začutila, da imam težave s tem. Vstala je in me potisnila na kavč, jaz pa sem se ubogljivo ulegel. Slekla si je hlače in spodnjice ter se zavihtela na mene. Svojo pozornost je vrnila mojemu kurcu meni pa ponudila svojo vlažno pičko. Stegnil sem jezik ter začel tipat z njim. Začutil sem njene polne sramne ustnice poraščene z nežnimi dlačicami.

Od samih užitkov sem se začel tresti kot šiba na vodi. Kot prava mojstrica je to začutila in mi ga prenehala vleči. Dvignila se je ter s svojo, že precej mokro muco začela ritmično drsati po mojem obrazu. Z dlanjo je objela moja jajca in jih že skoraj malo grobo stisnila. Divje sem začel stegovati svoj jezik ona pa vse hitreje migati svoje boke. Nekaj časa je tako jahala moj obraz, meni pa se je zdelo, kot bi me odneslo v drug svet.

Nato se je dvignila z mene in se obrnila proti meni. Šele takrat sem opazil, da je v tem času že slekla svojo srajco. Pred sabo sem zagledal njene velike prsi. Letom primerno so že malo visele ampak so bile to najlepše prsi, ki sem jih kdaj videl. Verjetno je opazila, da so mi izredno všeč, ker jih je takoj prinesla pred moj obraz. Prijela si je eno dojko in mi ponudila svojo veliko bradavico pred moja usta. Nisem se pustil prositi. Zagrabil sem jo za obe joški in ji začel sesati bradavice ona pa se je zavihtela čez mene in se začela drsati po kurcu. Nekajkrat se je podrgnila po njem, nato pa pustila, da je zlezel v njeno vročo pičko. Začela se je divje nabijat. Počutil sem se noro. Verjetno sem se spet začel tresti, ker je takoj segla po jajcih in me močno stisnila. Ustavila se je in mi ukazala naj vstanem. Ubogal sem, ona pa se je nastavila na kavč in mi ponudila svojo okroglo rit. Prijela me je za tiča in si ga nastavila na pičko.

"Nabij me do konca" je zaječala.

Prijel sem jo za boke in zarinil kar sem lahko. Divje je zastokala in se sama začela pomikat proti meni. Bilo je noro in vedel sem, da dolgo ne bom več zdržal. Še tretjič sem se začel tresti, a tokrat se ni ustavila. Pospešila je ritem in ko sem komaj sam začutil, da mi bo divje prišlo, se je sunkovito obrnila ter z eno roko pridržala joške z drugo pa ga je divje drkala. Prišlo mi je tako silovito, da sem imel občutek, kot bi mi razneslo kurca. Ko mi je prenehalo špricati pa ga je še nežno oblizala. Trenutek sem rabil, da sem prišel k sebi.

Nerodno sem stal pred njo, ona pa se mi je nasmehnila: "Vidim zakaj je moja Tina uživala prejšnjo noč, ampak jaz bi te lahko še marsikaj naučila. Če boš tiho, te lahko še kdaj povabim na učne ure...."

Še ves zadihan sem odvrnil: "Ja Milojka. Z veseljem Pridem!"

Empty Avatar

Uf se nebi branil uciteljice vcasih 🤣

Empty Avatar

🥰🥰🥰

Empty Avatar

Odlična zgodba

Empty Avatar

Z veseljem se bi učil