Empty Avatar
onsdag 24 november 2021

in jutri je vikend, želela bi servis je dela ogromno za dva dni. Seveda razumem in v mislih že seksam, ko skrbo v avto zlagam stvari za vikend v vili na hribu...

Prispem in komaj že čakam, ona pa isto. Potrebna do fula strgava cunje drug z drugega in že sva v bazenu. Objemi, poljubi, mokrota kar divje je v vodi. Nato pa se preseliva na ležalnik in tam dokončava.

Da je že dolgo sama pove, medtem ko si privoščiva rezine pršuta in kruh, zraven na mizi je seveda tudi steklenica koseza.

Kasneje zvečer na postelji film in konkretna masaža, tako utrujena zaspiva. Zjutraj takoj ko jo zagledam napad. Sočne ustnice divje telesce in spet ekspozija, tokrat je ta kar skupna, kot da se poznava že vrsto let. V mislih sem vedno imel željo po takem divjem, konkretnem sexu, vendar po tem pogovoru me kar naenkrat pritegne ta njena nežna plat. Želim si boj z občutkom, tako bolj pristno a ona pač očitno ne...Se sončiva, sprehajava in uživava v popoldnevu, vmes pa naročiva rakce in riž. Pozno popoldne nekako naznani, da bo zabave kmalu konec. Zjutraj, da ima naporen dan. Ko se odpeljem, mi reče naslednjič želim še bolj divje...SE NADALJUJE.